петък, 7 декември 2012 г.

Вдъхновена от Тони

Днес ми е почивен ден и реших да се отдам на любимото си хоби. Тази картичка вдъхновена от картичка на Тони. Сигурно знаете, че съм голям фен на нейните нещата и като такъв за мен беше истинско предизвикателство не само да направя картичка по неин проект, но и да включа резултата в надпреварата за наградата колкото и предубедена да съм напоследък към подобни участия. Всъщност в конкурсите и предизвикателствата няма нищо лошо, напротив - голям гъдел е да спечелиш, особено ако си отличен от жури, а не от рандъм. Дразни ме само това, че за някои дами това се е превърнало в самоцел, а всяка една нова картичка в претендент за награда в поне един конкурс. Е, колкото и да ми е неприятно това,  има и такива изкушения като предизвикателството на Тони, в което ще участвам с най-голямо удоволствие и ще следя развитието му с интерес.

2 коментара:

  1. Прекрасна е! Много ми харесва. Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  2. Мия, благодаря ти за участието! Картичката ти е много красива - семпла, но пък ефектна - точно, каквито харесвам най-много.
    Що се отнася до разсъжденията ти, съгласна съм с теб. Самата аз съвсем съзнателно не съм обявила начина, по който ще избера победителя, защото не ми се иска да превръщам предизвикателството в онзи вид надпревара, за който пишеш.

    ОтговорИзтриване