понеделник, 3 октомври 2011 г.

World Card Making Day

По случай световния ден на картичкоправенето жербият отреди да изпратя картичка на Veselina. Въпреки че за втори път правя подобен вид картичка, срещнах известни затруднения, за които съм си виновна само аз. Първо залепих там, където би трябвало да влиза етикета. Тогава реших да залепя страничката с пожеланието отзад на прозорчето, затова обаче то не трябваше да остане прозрачно както беше първоначалния замисъл.Залепила съм пънчнати цветчета и пеперуди, защото опитът ми за шейкър елемент с мъниста беше неуспешен. От вътре съм залепила изрезка от календар, на която е указан празника 1.10.2011Надявам се картичката да е стигнала здрава до Веси и тя наистина да я е харесала както ми писа.
Празникът на картичките ме заведе при Двете елши, които бяха организирали чудесно парти с демонстрации на техники, игри и забавления. Беше наистина много весело и празнично, а самите елши много усмихнати и любезни. Участавах в една от игрите - Направи картичка със завързани очи - беше забавно, а (след като видях резултата) и не толкова лесно :) Това е и самата картичка, но не в първоначлания й вид, наложи се вкъщи да я дооправя, защото не приличаше на нищо :)


Но играта беше за бързина и познайте кой спечели :) Стана ми неудобно, защото моята картичка наистина беше зле, най-грозната и несиметрична от всички, но въпреки това на мен се падна наградата - пакет дизайнерски хартии.Трите ролки панделки са от промоцията в магазина - 3 на цената на 2 :) И трите много ми харесват и веднага след като се прибрах изпробвах едната в тази картичка

Въпреки неудобството ми беше много приятно на това парти, толкова умихнати и положителни хора на едно място определено зареждат с енергия.
И като продължение на този хубав ден днес получих и картичката на unicorn. Благодаря на Жени за страхотната картичка и за чудесното пожелание.

1 коментар:

  1. Много се радвам, че си се забавлявала при нас! А и не бъди толкова самокритична! На сляпо не е така лесно да се направи картичка ;)
    а тази, която си подготвила за размяната е много свежа и пълна с толкова настроение!

    ОтговорИзтриване