събота, 17 септември 2011 г.

С прозорец


Много бях впечатлена, когато за пръв път видях този вид картичка и отдавна се каня да се пробвам да направя нещо подобно. За прозорчетата използвах прозрачно фолио за ламиниране и тук се сблъсках с най-трудната част-напасването на двете части. Следващия път, ако правя пак такава, непременно ще залепя фолиото само от едната страна.

Лилава

С букет

Тази картичка също е от серията бързи :) Цветенцата са мое дело отново с пънч и рязани дръжки :) Реших да ги оформя като букет и след като беше вече готова картичката, ми светна, че обикновено букетите от един и същ вид цветя се правят и от еднакъв цвят, малко необичайно е букет от три рози-жълта, червена и оранжева:)

С цвете

Тази малка картичка е подобна на предходната с тази разлика, че цветето е моя изработка. За него съм използвала малък пънч цвете и част от дръжка от готовите цветя.Топчето, през което минава панделката, намерих случайно на тротоара преди известно време:)

Отново бърза бяла

Още една бяла картичка, която розовее. Много ми е трудно да снимам бели неща, почти винаги се появява някакъв нюанс, въпреки на живо си е чисто.Нямах никакво време сутринта да снимам, затова и снимката не е добра.Използвала съм готови хартиени цветя, релефна хартия, панделка и три камъчета.

Синя с изонит и квилинг

Много трудно намирам схеми за изонит, които да ми харесат и да са лесни :) В случая тази е точно такава.

You`re sweet

За тази картичка използвах фрийби, което оцветих с моливи и брокатено лепило. По принцип не си падам по брокат, но в случая мисля, че е уместно.

събота, 10 септември 2011 г.

Бяла картичка

Картичкофуриите успяха да ме предизвикат този път. Затова с тази бяла картичка ще участвам при тях.