понеделник, 24 май 2010 г.

За учителката на Рали

Преди няколко дни една приятелка ме попита дали нямам някоя свободна картичка, която да подари на учителката на дъщеря й. Не могла да хареса по магазините и т.н. Реших да направя някаква на бързо и това е резултата.

Картичка с надпис и перденцеОтдавна исках да направя картичка с перденце. Тъй като днес освен празник е и почивен ден, отделих време и направих тази картичка. Мисля да я подаря на брат ми, тъй като другия месец се мести в нова къща. Пускам я и при фуриите, макар че надписът е съвсем аматьорски.

петък, 14 май 2010 г.

Картичка с материали от фуриитеКартичката е за рожден ден за колежка и е направена с наградата, която ми пратиха картичофуриите. Колко бързо и лесно става, когато имаш хубави материали!

За 8март
Тази малката я изпратих на майка ми за 8 март.Втора картичкаТова ми е втората картичка. Подарих я на една колежка с пожелание за леко бременеене.

Първа картичка

Тази картичка е ми е първата, затова и си я пазя.

КФП № 14 23-30

Картичката я направих за една колежка, която беше канена на сватба. Същата седмица картичкофуриите пуснаха предизвикателство "Покана за сватба" и реших да участвам с картичката. Докато достигне този си вид, картичката претърпя няколко метаморфози и екстремни ситуации. Оказа се, че златният паус не може да залепне за картона и най-лошото, че се нави и нагърчи. Беше невъзможно да го изгладя до първоначалния му вид, затова трябваше да мисля друг начин да го закрепя. И така ми хрумна идеята да перфорирам в ъглите и в дупките да залепя цветчета. След доста мъки и нерви успях да залепя всички елементи и да пусна картичката при фуриите. Няма да ви опиша колко много се учудих, когато в неделя видях, че моята картичка е спечелила в жребия между 51 невероятни сватбени картички. Преди няколко дни си получих и наградата-страхотни картончета, лепило, панделки и перфоратор-пеперудка!